Omgeving

Bekijk

Orchideeënhoeve

Neem je familie mee op avontuur naar de Orchideeën Hoeve en reis door een tropisch park van 25.000 m2, vol bloemen, planten en dieren.

Bekijk

Schokland

Schokland is door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed en daar is Flevoland trots op. Op fietsafstand van Recreatiepark De Voorst stapt u in de wereld van de prehistorie.

Bekijk

Vink fruitboerderij

Vink Fruitboerder is op fiets- wandelafstand van Recreatiepark De Voorst. De boerderijwinkel, de boomgaard en de pluktuin, het zijn stuk voor stuk juweeltjes. 

Bekijk

Urk

Urk is met haar mooie haven, het monument bij de haven en het gezellige dorp met de vele terrasjes zeker een bezoekje waard. Natuurljk kun je er ook lekkere verse vis eten in één van de vele restaurants.

Bekijk

Blote Voetenpad

Beleef deze unieke ervaring en treedt in de "voetsporen van de pioniers"! De wandelroute van ca. 2,5 km.lang . Onderweg worden 15 verschillende en verrassende ondergronden ''aangeboden'' die een masserende werking hebben voor de voeten

Bekijk

Giethoorn

Een dagje Giethoorn is niet compleet zonder een schitterende vaartocht door het dorp en het Nationaal Park Weerribben Wieden. Heerlijk varen in Giethoorn met een fluisterbootje.

Volg ons op