Omgeving

Bekijk

Orchideeënhoeve

Neem je familie mee op avontuur naar de Orchideeën Hoeve en reis door een tropisch park van 25.000 m2, vol bloemen, planten en dieren.

Bekijk

Schokland

Schokland is door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed en daar is Flevoland trots op. Op fietsafstand van Recreatiepark De Voorst stapt u in de wereld van de prehistorie.

Bekijk

Vink fruitboerderij

Vink Fruitboerderij  is op fiets- wandelafstand van Recreatiepark De Voorst. De boerderijwinkel, de boomgaard en de pluktuin, het zijn stuk voor stuk juweeltjes. 

Bekijk

Urk

Urk is met haar mooie haven, het monument bij de haven en het gezellige dorp met de vele terrasjes zeker een bezoekje waard. Natuurljk kun je er ook lekkere verse vis eten in één van de vele restaurants.

Bekijk

Waterloopbos

In het Waterloopbos klatert, stroomt en borrelt het water. Alles draait in dit bos om beekjes, vijvers, stuwen en dammen. Ze maken deel uit van allerlei waterloopkundige schaalmodellen voor onderzoek aangelegd in de vorige eeuw.

Bekijk

Giethoorn

Een dagje Giethoorn is niet compleet zonder een schitterende vaartocht door het dorp en het Nationaal Park Weerribben Wieden. Heerlijk varen in Giethoorn met een fluisterbootje.

Bekijk

Blote Voetenpad

Het Blotevoetenpad  is een unieke beleving,  treedt in de "voetsporen van de pioniers"! De wandelroute van ca. 2,5 km.lang . Onderweg worden 15 verschillende en verrassende ondergronden ''aangeboden'' die een masserende werking hebben voor de voeten. 

Bekijk

Kidsproof

Kidsproof is een leuke website voor jonge gezinnen. De kinderagenda laat zien waar leuke kinderactiviteiten plaatsvinden. Daarnaast veel tips, blogs, arrangementen, en nog veel meer.

Volg ons op