Zoeken:

Reserveren

Parkinformatie

Geachte gast,

Recreatiepark De Voorst is een charmante camping gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin. Het is optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte op royale campingplaatsen, die volop privacy bieden.

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Ons park grenst aan de Zwolse Vaart, dus een hengeltje uitgooien of met uw boot lekker het water op, het kan allemaal!

Het zwembad zorgt bij zomerse temperaturen voor verkoeling en ons professionele animatieteam weet de kinderen prima te vermaken. Vanzelfsprekend beschikt recreatiepark De Voorst over uitstekende sanitaire faciliteiten, inclusief een wasserette.

Reserveer tijdig een mooie plaats voor uw tent of caravan voor een weekend of een lange vakantie. Tevens zijn er nog seizoensplaatsen beschikbaar. Op het nieuw aangelegde chaletpark is ruimte voor nieuwe chalets, mobiele bungalows of luxe stacaravans.

U bent van harte welkom!

Meer informatie?

Neem dan contact op met Piet Grotenhuis, uw parkmanager.
0527 – 25 25 24 | devoorst@vdbrecreatie.nl     

Recreatiepark De Voorst
Leemringweg 33
0527 - 252524
8317 RD Kraggenburg
devoorst@vdbrecreatie.nl

Twitter

20 Oktober 2017

#sprookjes bestaan. Complete #heksenkring op het terrein van Recreatiepark De Voorst! @NOPnunl @voorsterbos… https://t.co/CynmsSE2x8


20 Oktober 2017

Groeten uit #Kraggenburg. Recreatiepark De Voorst is een van de mooiste plekken in #Flevoland! Zien wij jou in 2018… https://t.co/qyVFhCFasW


Twitter:


Facebook: